In de afgelopen jaren heeft zich een heel team van mensen zich bij ons verzameld.

  Eigenaresse Tanja Hermans heeft na haar opleiding tot docent Handvaardigheid en Tekenen, in 1999 de Bloembinderij overgenomen. 

Een paar jaar later kwam zij haar partner Uday tegen die, hoewel mede-eigenaar, meestal te vinden is in de naast ons liggende winkel Alles in Wonderland. 

Al jaren steun en toeverlaat is Tanja's vader, inmiddels bezig met zijn derde carrière. Ondanks zijn hoge leeftijd mag hij graag heel Rotterdam doorfietsen, dan wel per OV de stad doorkruisend om overal onze mooie bloemen af te kunnen leveren. 

Als stagière begonnen, maar inmiddels niet meer weg te denken kracht, Paola Propsma, is ons team al sinds september 2008 komen versterken. Na haar diploma voor niveau 2 te hebben gehaald in 2010 had ze eigenlijk geen zin meer in school. Heeft een jaar fulltime bij ons gewerkt. Een jaar later heeft ze besloten toch maar weer 1 dag in de week naar school te gaan en zal zij deze zomer het MBO niveau 3 gaan afronden. 

Hoewel Lot Mulder pas in april 2010 bij ons is komen werken, lijkt dit al veel langer. Als enige in het bedrijf had zij al heel wat jaren ervaring in de bloemen en planten voordat zij bij ons kwam werken. Deze winkel is haar op het lijf geschreven, alles vindt zij even leuk; de bloemen, planten, vaasjes en al die andere dingen die je ook bij ons kunt vinden. 

Onze vaste zaterdaghulp Mischa Vleghaar kwam ook als stagière binnen. Ze heeft bij ons haar VMBO stage kunnen afronden. Hoewel ze nu een andere richting op gaat, vond ze het zo gezellig bij ons, dat ze ons niet definitief heeft willen verlaten. Zeker in de zomervakantie zult u deze enthousiaste dame veelvuldig bij ons kunnen aantreffen.

Ook dit jaar bieden wij weer een stageplaats aan voor een leerlinge van het Wellant College, Nuizandra Fernandes Almeida. Waarschijnlijk zullen we haar het komende schooljaar moeten delen met Alles in Wonderland, zodat ze ook daar ervaring kan opdoen.