Menu

In de afgelopen jaren heeft zich een heel team van mensen zich bij ons verzameld.

Het eerste jaar (sept. 1999 t/m eind 2000) deed Tanja  dit samen met een vriendin. Het was een moeilijke start voor 2 enthousiaste maar onervaren ondernemers. 

Na dat eerste jaar ben ik dan ook alleen verder gegaan en ontwikkelde mij steeds verder, zowel in het bloemschikken als het ondernemen… Zeker nadat in 2002 mijn partner Uday in het bedrijf kwam, ging het met het ondernemen steeds beter In de loop der jaren heb ik vele mensen opgeleid in het bloemenvak, waarbij ik soms ook weer van de stagiaires en hun begeleiders kan leren.

 

Het is voornamelijk Uday's handelsgeest geweest die er voor gezorgd heeft dat de Bergselaan een leuk winkelgebied is geworden. In 2002 kwam hij als partner in Bloembinderij Geschikt werken en zijn we begonnen met uitbreiden. Eerst in 'het oude' Geschikt, in 2005 met 'Alles in Wonderland' en in 2007 met de verhuizing van Geschikt naar het groter hoekpand.

Wie natuurlijk ook niet meer weg te denken is Harry, de vader van Tanja is met zijn 3e carriere bezig. Hij hoort erbij en we zijn super blij met hem en hij is niet meer weg te denken uit de winkel. 

 

In 2008 is Paola als stagiair bij ons begonnen en sindsdien 1 van de bekende gezichten. Ze heeft een MBO3 opleiding gedaan voor bloemen en is een echte bloemenmeisje.

Lot is sinds april 2010 hier in dienst en is ook 1 van de bekendste gezichten van de winkel. Zij is de einstein onder ons en weet alles van alle plantjes, bloemen en artikelen in de winkel.  

Quinty is begonnen in 2015 als stagiair en ook zij is sindsdien niet meer weg te denken bij de winkel. Met haar gelach en grapjes zal je haar altijd herkennen.